Over Greenwave Products

Over ons

Greenwave heeft sinds 1990 zijn wortels in Apeldoorn en heeft een sterke reputatie opgebouwd binnen de kappersindustrie door hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice te bieden. Focus is het leveren van innovatieve praktijkleermiddelen aan kappers.

Specialisatie in Heads-Up Oefenkoppen

De Heads-Up oefenkoppen, een van de topaanbiedingen van Greenwave Products, zijn bekend om hun realistische en duurzame kenmerken. Deze oefenkoppen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen om een authentieke ervaring te bieden.

Haarstructuur

De Heads-Up oefenkoppen zijn uitgerust met een A-kwaliteit Indisch haar, wat helpt bij het oefenen van diverse knip- en stylingtechnieken. Enige uitzondering is het Budget model voor de 1e knipervaring die voornamelijk uit synthetisch haar bestaat en zo een voordelige start mogelijk maakt

Verantwoord

Met een volledige en onafhankelijke “QIMA factory audit” kunnen wij arbeidsomstandigheden en herkomst van gebruikte grondstoffen garanderen!

Duurzaamheid en Kwaliteit

Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze oefenkoppen ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan, zelfs bij intensieve trainingssessies.

Veelzijdigheid

Met verschillende haartypes en -lengtes beschikbaar, bieden de Heads-Up oefenkoppen een breed scala aan mogelijkheden voor het oefenen van zowel eenvoudige als complexe kapsels.

Winkelwagen